«Κρέμασε» τη Γιουβέντους ο Σέζνι, 2-2 με την Ουντινέζε στην «Ντάτσια Αρένα» (VIDEO)

«Κρέμασε» τη Γιουβέντους ο Σέζνι, 2-2 με την Ουντινέζε στην «Ντάτσια Αρένα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο 2-2 έμειναν Ουντινέζε και Γιουβέντους, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το 0-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γκέλα» με το καλημέρα για τη Γιουβέντους.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρ’ όλο που προηγήθηκε από νωρίς με 0-2, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, με την Ουντινέζε να ισοφαρίζει. Ο Ρονάλντο βέβαια σκόραρε στο 90+6, για να χαρίσει στον ομάδα του τη νίκη, όμως ο Πορτογάλος ελέγχθηκε σε θέση οφσάιντ και το 2-2, έμεινε μέχρι τέλους.

Πιο συγκεκριμένα, στο 2ο μόλις λεπτό ο Κουαδράδο άνοιξε δεξιά στον Μπεντανκούρ, εκείνος σέντραρε με τη μία και ο Ντιμπάλα με πλασέ στην κίνηση από κοντά, έγραψε το 0-1,


ενώ στο 23’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έβγαλε μπαλιά 50 μέτρων δεξιά στον Κουαδράδο, εκείνος πάτησε περιοχή, άδειασε τον Νάουτινκ και με σουτ έγραψε το 0-2.


Η Ουντινέζε αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και αφού μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περέιρα στο 51′, βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 83’ όταν ο Σέζνι έκανε ντρίμπλες μπροστά στο τέρμα του και ο Ντεουλοφέου έκλεψε και πλασάρε σε κενή εστία για το 2-2.


Η Γιουβέντους όμως δεν τα παράτησε και πάλεψε μέχρι τέλους για το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη και το βρήκε. Ωστόσο ο Ρονάλντο, ελέγχθηκε σε θέση οφσάιντ και το 2-2, έμεινε μέχρι τέλους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X