Κούμαν: «Μπορείς να νιώσεις ότι ο Μέσι δεν είναι πια εδώ»

Κούμαν: «Τον τελευταίο μήνα δεν νιώθω εμπιστοσύνη από την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην απουσία του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν αλλά και πώς αυτή επηρεάζει το μέλλον της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Οι «μπλαουγκράνα» χάρη στο υπέροχο γκολ του Μέμφις Ντεπάι έσωσαν την παρτίδα και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπιλμπάο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχθηκε ότι οι Βάσκοι ήταν πιο τολμηροί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, από τις προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ των Καταλανών. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι αντίπαλες ομάδες θα αγωνίζεται πλέον πιο απελευθερωμένα κόντρα στην ομάδα του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια για το ίδιο πράγμα, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και οι αντίπαλοι φοβούνται πάντα περισσότερο όταν ο Μέσι παίζει.

Είναι επίσης το ίδιο για εμάς, αν δώσεις μια πάσα στον Μέσι, αυτός συνήθως δεν χάνει τη μπάλα. Μπορείς να νιώσεις ότι δεν είναι πια εδώ. Όλοι το ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X