Διέλυσε την Τζένοα (4-0) με την αύρα της πρωταθλήτριας η Ιντερ (VIDEO)

Διέλυσε την Τζένοα (4-0) με την αύρα της πρωταθλήτριας η Ιντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με τον Τσαλχάνογλου να έχει γκολ και ασίστ, η Ιντερ νίκησε με 4-0 την Τζένοα στην πρεμιέρα της Serie A 2021-22

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καλή… πρεμιέρα από την αρχή φάνηκε για τους Νερατζούρι, αφού στο 6′ ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Και λίγα λεπτά μετά, στο 14′, οι 27.000 που ήταν στις εξέδρες του Μεάτσα ξεσηκώθηκαν ξανά, αφού ο «Τσάλχα» με ωραίο σουτ έγραψε και γκολ μετά την ασίστ, κάνοντας το 2-0. Αποτέλεσμα με το οποίο βγήκε το ημίχρονο, αφού στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε για οφσάιντ γκολ του Πέρισιτς ενώ νωρίτερα ο Τζέκο είχε σημαδέψει δοκάρι.

Η Ιντερ συνέχισε να είναι καλή και στο β’ μέρος, με τον Τσαλχάνογλου να πετυχαίνει νέο ωραίο γκολ στο 56′ αλλά να ακυρώνεται για οφσάιντ και τον Σιμόνε Ιντσάγκι να κάνει στη συνέχεια αλλαγές. Η Τζένοα, από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να κάνει κάτι καλό αλλά τη μία μεγάλη ευκαιρία που έφτιαξε την έχασε, με τους Μιλανέζους να διαχειρίζονται σωστά την κατάσταση, να βάζουν τρίτο γκολ στο 74′ με το κοντινό πλασέ του Βιδάλ, να πανηγυρίζουν το 4-0 από το 1ο γκολ του Τζέκο στο 87′ (κεφαλιά) και να παίρνουν εύκολα το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X