ΑΕΚ: Δύο μήνες προετοιμασία... ταλαιπωρία χωρίς νόημα λόγω Βελέζ

ΑΕΚ: Δύο μήνες προετοιμασία... ταλαιπωρία χωρίς νόημα λόγω Βελέζ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για την ΑΕΚ μετά το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και την... μαραθώνια προετοιμασία δύο μηνών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε προετοιμασία στις 16 Ιουνίου. Για να είναι έτοιμοι για μια σειρά αγώνων που θα άρχιζε στις 22 Ιουλίου και υπολογίζαμε πως θα πάει σερί με ένα επίσημο ματς την εβδομάδα στην Ευρώπη, μέχρι να αρχίσει και το πρωτάθλημα.

Τελικά η ομάδα συμπλήρωσε αισίως 67 μέρες προετοιμασίας, μέσα στην οποία έδωσε δύο ματς επίσημα στις 22 και στις 29 Ιουλίου κι από τότε κάνει προπόνηση κάθε απόγευμα και παίζει και κανένα φιλικό. Αυτό το σημειώνω για να έχουμε εικόνα μιας ακόμη σοβαρής πτυχής της ζημιάς που έχει κάνει η Βελέζ.

Οι ομάδες θρέφονται και φτιάχνονται από τους αγώνες. Τους επίσημους φυσικά. Στην ΑΕΚ ο λογικός προγραμματισμός στην αρχή έχει πάει περίπατο και η ομάδα στην ουσία φθείρεται μετά από τόσο καιρό προετοιμασίας και μια βδομάδα μόνο πραγματικής έντασης με δυο επίσημα ματς σημαντικά και το διάστημα ανάμεσα τους.

Διαβάστε περισσότερα για την… ταλαιπωρία της ΑΕΚ, πατώντας εδώ


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X