Βαρούν... καμπάνες για την ΑΕΚ, ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης!

Βαρούν... καμπάνες για την ΑΕΚ, ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε απουσίες, κενά, δεν φτιάχνει φάσεις, δεν σκοράρει και... φωνάζει για τρεις μεταγραφές!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ήττα σε φιλικό παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα για την ΑΕΚ.

Μια ήττα σε φιλικό παιχνίδι που ήταν πρόβα πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα που έδειξε η Ενωση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, προκαλούν έντονη ανησυχία για το μέλλον. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε πως έχει μεγάλα κενά και χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση ως το τέλος της σεζόν, έστω και εάν απόψε είχε πολλές απουσίες.

Στη θεωρητική πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ο Μιλόγεβιτς παρέταξε μια εντελώς υπηρεσιακή 11άδα. Είχε μόνο τέσσερα νέα πρόσωπα από τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ξέμεινε από δεξιά μπακ και έπαιξε υπηρεσιακά με τον Σβάρνα, δοκίμασε διάταξη 4-3-3 ελλείψει καθαρού οργανωτή και αναγκάστηκε να παίξει στα άκρα της επίθεσης με τους Τάνκοβιτς και Αλμπάνη που αποτελούν τις εναλλακτικές επιλογές του για τα άκρα της επίθεσης.

Με 4-4-2

Σα να μην έφτανε όλη αυτή η δυσλειτουργία της ΑΕΚ, ήρθε και ο τραυματισμός του Αλμπάνη. Ο Μιλόγεβιτς έριξε στη θέση του τον Αραούχο και η Ενωση έπαιζε έπειτα από το 20λεπτο με 4-4-2 και δίδυμο τον Αργεντινό με τον Ανσαριφάρντ. Ο Σιμάνσκι αναγκαστικά πήγε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και η ΑΕΚ ξέμεινε στο κέντρο με τους Λε Ταλέκ και Σάκχοφ, δύο παίκτες που δεν έχουν γρήγορο τρόπο ανάπτυξης.

Εστω και έτσι πάντως, η ΑΕΚ άρχισε για πρώτη φορά φέτος να δείχνει κάποια στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού του Μιλόγεβιτς. Πίεζε ψηλά, είχε ανάπτυξη από τα άκρα, εκμεταλλευόταν το πλάτος του γηπέδου. Το οξύμωρο είναι πως μολονότι έπαιζε με υπηρεσιακό δίδυμο στη δεξιά πλευρά (Σβάρνα και Σιμάνσκι), από εκεί αναπτύσσονταν καλύτερα και έβγαζε φάσεις. Εξαιρετικός και μέσα σε όλες τις φάσεις ο Τάνκοβιτς, αλλά και μοιραίος σε τουλάχιστον τρεις τελικές επιλογές.

Η ΑΕΚ είχε κατά διαστήματα ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού. Φαινόταν πως δεν είχε ρυθμό και τον παίκτη που θα έπαιρνε την ομάδα πάνω του και θα οργάνωνε το παιχνίδι. Πίεζε καλά στην άμυνα του Αστέρα, κατάφερνε να κερδίζει μπάλες στη μεσαία γραμμή και έτσι να βγάζει γρήγορες επιθέσεις που θα μπορούσαν να φέρουν κάποιο γκολ, εάν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και δεν πετούσαν τις φάσεις στα σκουπίδια.

Χωρίς ρυθμό

Αν και ο Αστέρας προχώρησε σε πλήρη αλλαγή της 11άδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μιλόγεβιτς διατήρησε το ίδιο σχήμα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, ελάχιστα παίχτηκε ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πάρα πολλά νεύρα, που προκάλεσε η αλήτικη συμπεριφορά του Μπαράλες προς τον Τζαβέλλα (οδήγησε στην αναγκαστική αντικατάσταση και των δύο) και δεν υπήρχε καθόλου ρυθμός. Η ΑΕΚ έδειχνε να ψάχνεται, αλλά η είσοδος του Αμραμπατ βελτίωσε την κατάσταση.

Ο Μαροκινός πήρε μπάλες. Εδειξε εξ αρχής πως είναι δυνατός, δεν πέφτει εύκολα, ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλίες και είχε καλές επαφές με την μπάλα. Ανέτοιμος πάντως και αυτός, καθώς μετά τον αρχικό ενθουσιασμό χάθηκε. Και σα να μην έφτανε αυτό, η ΑΕΚ κατέρρευσε στη μεσαία γραμμή, είχε κενά και αργές επιστροφές στην υπηρεσιακή άμυνα της και εν τέλει ηττήθηκε στην πρόβα πρωταθλήματος από τον Αστέρα με 0-1 χάρη σε ένα γκολ που η άμυνα της δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όπως και ο Στάνκοβιτς που είχε κακή αντίδραση.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr

ΑΕΚ (Β. Μιλόγεβιτς, 4-3-3): Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες (81’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (51’ Λάτσι), Μιτάι (56’ Παρράς), Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (61’ Αμραμπατ), Σάκχοφ (73’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς, Αλμπάνης (19’ Αραούχο), Ανσαριφάρντ

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς, 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Ατιένζα, Καστάνο, Μουνάφο, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Σαντόνια, Μπενίτο, Αλί Μπαμπά (23’ Κρέσπι), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τσιφτσής, Γκαρθία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Ριέρα, Τιλίκα, Μπαράλες (50’ Μπενίτο)

Ο διαιτητής Γκάμαρης χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Λάτσι (73’), Βράνιες (75’) – Τιλίκα (75′), Κρέσπι (81’).


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X