Αλήτικη κίνηση Μπαράλες, χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζαβέλλα! (VIDEO)

Αλήτικη κίνηση Μπαράλες, χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζαβέλλα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μπαράλες χτύπησε τον Γιώργο Τζαβέλλα και πήρε... φωτιά το φιλικό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενταση ανάμεσα σε Γιώργο Τζαβέλλα και Μπαράλες στο 48ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο αγώνας να έχει φιλικό χαρακτήρα, παρόλα αυτά δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς ο Μπαράλες σε δυνατή φάση των δύο παικτών χτύπησε αλήτικά στο πρόσωπο το αμυντικό της ΑΕΚ και στη συνέχεια υπήρξε αψιμαχία ανάμεσα τους.

Με εντολή διαιτητή ο Μπαράλες πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Μπενίτο να μπαίνει στη θέση του. Το ίδιο έγινε και με τον Τζαβέλλα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Λάτσι.

Μάλιστα, ο διαιτητής Γκάμαρης στην επίμαχη φάση δεν θεώρησε πως φέρει ευθύνη ο αμυντικός της Ένωσης, του ζήτησε τρεις φορές συγνώμη λέγοντάς του ότι δεν ευθύνεται για την φάση και του ζήτησε να αντικατασταθεί για να εκτονωθεί η ένταση.

Πάντως, ο Τζαβέλλας κατά την αποχώρηση του ήταν έξαλλος και δεν μπορούσε να ηρεμήσει, ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έσπευσε να του μιλήσει για να τον ηρεμήσει.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X