Διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ (4-0) η Πάφος (VIDEO)

Διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ (4-0) η Πάφος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε... εφιάλτη εξελίχθηκε η πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε ο ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας τον… διασυρμό 4-0 από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Δεν πήγε τίποτα καλά για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη σε ένα… εφιαλτικό βράδυ για τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι παρουσίασαν ξανά τις αδυναμίες και τα τρομερά κενά της περσινής απογοητευτικής σεζόν όπου τερμάτισαν στην 8η θέση.

Με το… καλημέρα, η Πάφος άνοιξε το σκορ, όταν ο Σεμέδο με σουτ από την «καρδιά» της περιοχής ακριβώς με τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν τον ρυθμό χωρίς να μπορέσουν ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ… κατέρρευσε δεχόμενος δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Βάλακαρι διπλασίασε τα τέρματα της Πάφου από την άσπρη βούλα στο 45′, με τον Σεμέδο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (45+4′). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βάλακαρι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με πανέμορφο σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X