Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: «Ντροπή! Μαζέψτε τον επιτέλους»

ΑΕΚ: «Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η διάταξη και να ανοίξει ο αθλητισμός»

Ο Νικόλαος Τζώρτζογλου επιτέθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού ότι «διέκρινε κομπλεξισμό από τους Χανιώτες έναντι των έργων που γίνονται στο Ηράκλειο» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος Τζώρτζογλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ντροπή!!! Έλεος!!! Μαζέψτε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…Θλίψη, οργή και απογοήτευση μου προκαλεί η δημόσια δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μετά από επίσκεψη του στα Χανιά ότι «διέκρινε κομπλεξισμό από τους Χανιώτες έναντι των έργων που γίνονται στο Ηράκλειο». Μια δήλωση που ξεπέρασε κάθε όριο, μια δήλωση που προσβάλει το συγκρητισμό, μια δήλωση που υποβιβάζει την προσπάθεια για μια Κρήτη με ενότητα και ομοψυχία.

Ως πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, οφείλω να πάρω θέση και να προστατέψω αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το ποδόσφαιρο και έχει επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα για την ανάδειξη του συγκρητισμού και της ενότητας.

Σήμερα, λόγω της κατάστασης, της πανδημίας, της οικονομικής ανέχειας, των προβλημάτων στην κοινωνία απαιτείται ενότητα και όχι δηλώσεις που φέρνουν διχασμό! Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις των ΕΠΣ της Κρήτης, όλοι οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές, οι ομάδες, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, οι τοπικοί φορείς, όλοι παντού και πάντα αναδεικνύουμε την κρητική φιλοξενία και τις καλές σχέσεις μεταξύ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα και το δείχνουν οι πράξεις!

Δηλώσεις και τοποθετήσεις τέτοιου επιπέδου από έναν Υφυπουργό Αθλητισμού, που δεν έχει κάνει το παραμικρό για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων, δεν έχει στηρίξει το παραμικρό εκείνα τα Χανιωτόπουλα που παλεύουν μέσα σε άθλιες συνθήκες για να αναδειχτούν Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές, ακόμα και το Ηράκλειο που υποτίθεται ότι βοηθάει δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό με τρανό παράδειγμα το Παγκρήτιο που παραμένει δίχως στέγαστρο, είναι προσβολή για την Κρήτη, προσβολή για τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, προσβολή για όλους μας.

Είναι «τορπίλη» κατά του συγκρητισμού που για χρόνια όλοι εμείς παλεύουμε και έρχεται ένας Υφυπουργός να λέει δημόσια ότι «διακρίνει κομπλεξισμό από τους Χανιώτες έναντι του Ηρακλείου».

Ντροπή!!! Έλεος!!! Μαζέψτε τον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Νικόλαος Τζώρτζογλου

Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X