Ο Αυγενάκης έβαλε... φωτιά στην Κρήτη -«Διέκρινα έναν κομπλεξισμό» δήλωσε για τα Χανιά!

Ο Αυγενάκης έβαλε... φωτιά στην Κρήτη -«Διέκρινα έναν κομπλεξισμό» δήλωσε για τα Χανιά!

Απίστευτη δήλωση από τον Λευτέρη Αυγενάκη, εξόργισε τον κόσμο στην Κρήτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο ζήτημα έχει δημιουργηθεί από την προσβλητική δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο «Athletic Radio», το απόγευμα της Πέμπτης, σχετικά με την κριτική που του ασκήθηκε για την άνιση κατανομή πόρων μεταξύ Ηρακλείου και Χανίων, δήλωσε πως στα Χανιά «διέκρινε έναν κομπλεξισμό».

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στα Χανιά, όπου φορείς και εκπρόσωποι της περιφερειακής ενότητας εξέφρασαν παράπονα για την μεροληπτική στάση του υφυπουργού αθλητισμού υπέρ του Ηρακλείου, που αποτελεί την εκλογική του περιφέρεια.

Η δήλωση του υφ. Αθλητισμού «έβαλε φωτιά» στην Κρήτη, φέρνοντας παράγοντες, αλλά και την κοινωνία των Χανίων απέναντί του, πολύ περισσότερο αφού τα Χανιά είναι η κοιτίδα της οικογένειας Μητσοτάκη. Τοπικοί παράγοντες των Χανίων δήλωναν ότι η συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη έχει σαν μοναδικό κίνητρο την ψηφοθηρία στην περιφέρειά του και δεν συνάδει με τον ρόλο του υπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X