Τι ψάχνει ακόμα η ΑΕΚ στις μεταγραφές: Χαφ και βλέπουμε…

Σταμάτης Βούλγαρης: «Οπως στρώνεις κοιμάσαι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βλέπει πρώτιστα δημιουργικό μέσο και ίσως εξτρέμ και αριστερό μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχει αρχίσει να ηχεί πλέον για τα καλά. Δέκα ημέρες έμειναν ουσιαστικά και όλες οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή τη διαδικασία. Η Ενωση έχει επιχειρήσει αυτό το καλοκαίρι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, έχει φτάσει ήδη τις δέκα μεταγραφές – εκ των οποίων οι οκτώ είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται 11αδάτες – αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν αυτήν την περίοδο δύο τάσεις σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας. Εκεί που συμφωνούν άπαντες είναι πως πρέπει να προστεθεί στο δυναμικό ένας χαφ με δημιουργικές ικανότητες. Θα ήθελαν έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, με συνδυασμό εμπειρίας και προσωπικότητας, τύπου Αμραμπατ. Παίκτης που θα μπορεί να δώσει λύσεις στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού, όπου η ΑΕΚ βιώνει την αβάσταχτη μοναξιά του Μάνταλου επί χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X