Εχει... δρόμο η ΑΕΚ για να βρει «άσφαλτο»

Εχει... δρόμο η ΑΕΚ για να βρει «άσφαλτο»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για τη διοίκηση της ΑΕΚ που δεν έχει τελειώσει ακόμη τη δουλειά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελευταία μας συνάντηση στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε να έχει κατανοήσει τα λάθη του στην ΑΕΚ, που έφεραν την περσινή καταστροφική χρονιά.

Το αν θα τα διορθώσει με το υπάρχον σχήμα, πλάνο και σχέδιο δεν το ξέρω. Θα φανεί στο γήπεδο. Είναι μία νέα προσπάθεια με πολλές αλλαγές και χρειάζεται αρκετός χρόνος. Το κακό της το κεφάλι και η ατυχία, έφεραν τον αποκλεισμό-σοκ από την Βελέζ που δεν πρέπει να φύγει από το κεφάλι κανενός εντός αποδυτηρίων. Μόνο αν θυμούνται τι έγινε, υπάρχει η ελπίδα να μην ξαναγίνει.

Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, μας είπε τον Μάη για την ΑΕΚ που πέρυσι «κατέβηκε τον Μπράλο δίχως φρένα» και αναζητά «άσφαλτο» φέτος, λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για να πω τη δική μου αλήθεια, η «άσφαλτος» που ψάχνει η ομάδα απέχει ακόμη. Η ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο, παιχνίδια, ρυθμό και σαφώς ενίσχυση. Και μάλιστα ενίσχυση που όπως όλοι παραδέχονται δεν περιορίζεται σε μία κίνηση. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται μόνο έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, όπως επικοινωνεί η ΠΑΕ. Χρειάζεται έναν οργανωτικό μέσο καλύτερο ή ισάξιο του Πέτρου Μάνταλου, ενώ επαναλαμβάνω ότι απαιτείται ωριμότητα για να «διαβάσει» τις ανάγκες του αριστερού μπακ.

Η δουλειά της ΑΕΚ και του Μιλόγεβιτς

Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αλλάζει κατά τα 8/11 το βασικό σχήμα, αλλάζει τα πάντα σε κάθε γραμμή της η ομάδα. Και χρειάζεται χρόνος, παιχνίδια και μπόλικη… υπομονή από όλους. Και να μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το διαχειρίζεται ένας νέος προπονητής, «φρέσκο» πρόσωπο στο κλαμπ που δεν ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Άρα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για μία εντελώς νέα ΑΕΚ σε όλες τις θέσεις-κλειδιά που χρειάζεται στο τελευταίο χρονικό κομμάτι των μεταγραφών 2-3 πινελιές.

Η δουλειά της διοίκησης, λοιπόν, δεν έχει τελειώσει. Και πρέπει μέχρι την 31η Αυγούστου αλλά και την αγορά των ελεύθερων να έχει μάτια ανοιχτά και να κινηθεί για παίκτες που θα έρθουν για να βοηθήσουν και όχι να κοιτούν από τον πάγκο.

Πολλά θα εξαρτηθούν βεβαίως από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τη δουλειά του, που έχει ξεκινήσει σε μεγάλο βαθμό και γίνεται από την πρώτη ημέρα. Αλλά αν δεν έχει αποτέλεσμα και μάλιστα με νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, θα έχει… στραβώσει εντελώς η χρονιά. Και φέτος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X