
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στα Σπάτα
Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε το πρωί στα Σπάτα.
Για την ΑΕΚ σκόραραν ο Πέτρος Σβίγκος με απευθείας φάουλ, ο Παναγιώτης Κοντάκης μετά από προσπάθεια του Αντώνη Γεωργέα και ο Νίκος Δημητριάδης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Με την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Αναργύρου (Μπαλαμώτης) Σβίγκος (Αρμένης) Κοσίδης (Γιαματζίδης) Πλανάκης (Χατζηνικολάου) Σκιαδαρέσης (Γεωργαλής) Κρουσελνίτσκι (Μαρούτσης) Μούτσα (Δημητριάδης) Σέχου (Κολυμάντσης) Κοντάκης (Κατωπόδης) Κλάψας (Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς (Γεωργέας).

Μήνυμα νίκης από τον Ελίασον: «Πρέπει να επιστρέψουμε στην Τούμπα, η ΑΕΚ πάει να παίξει το ποδόσφαιρο της στην Τούμπα»

Κι όμως η Olivia Culpo έχει το πιο εντυπωσιακό προφίλ: ΦΩΤΟ με μαγιό, ζαρτιέρες και αποκαλυπτικές πόζες στο μπάνιο

Εικόνες από το ΑΕΚ Κ19-Λαμία Κ19

Σίλβα: «Ο στόχος μας είναι το νταμπλ- Πάμε για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

Χωρίς προσδοκίες η φετινή ΑΕΚ Β’, νέα ήττα και με ανατροπή (1-3) στην Ηλιούπολη