«Η Γαλατασαράι αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Λουινταμά»

«Η Γαλατασαράι αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Λουινταμά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέχεια στο μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Κριστιάν Λουινταμά δίνουν οι Τούρκοι, που αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου, αφού θα ανανεώσει το συμβόλαιο του 27χρονου στόπερ.

Την Παρασκευή οι Τούρκοι, σημείωναν ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Γαλατασαράι για την απόκτηση του Κριστιάν Λουινταμά προσφέροντας το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κριστιάν Λουινταμά δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο, οι Τούρκοι εμφανίζονταν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά.

Τα δεδομένα, ωστόσο μια ημέρα μετά άλλαξαν, αφού όπως αναφέρουν οι Τούρκοι η Γαλατασαράι αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, καθώς πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Λουινταμά. Ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε η τιμωρία των 8 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Μαρκάο, για το επεισόδιο που είχε εν ώρα αγώνα με τον συμπαίκτη του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Έτσι δεδομένης της έλλειψης στόπερ η Γαλατασαράι θα ενεργοποιήσει και πάλι τον Κριστιάν Λουινταμά, επεκτείνοντας παράλληλα το συμβόλαιο του για ακόμη τρία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X