ΑΕΚ: Χωρίς Αμραμπατ η 11άδα με Αστέρα Τρίπολης -Το σχήμα και τα πρόσωπα

ΑΕΚ: Χωρίς Αμραμπατ η 11άδα με Αστέρα Τρίπολης -Το σχήμα και τα πρόσωπα
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο της ΑΕΚ για το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης απόψε στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:00 (Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα φιλικό το οποίο θα αποτελέσει πιθανότατα και το τελευταίο της τεστ (όπως και για τους Αρκάδες) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές πριν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό για την πρεμιέρα της Super League, η οποία με τα τωρινά δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου), εκτός και αν… μεταφερθεί για το Σαββατοκύριακο μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Οι απουσίες για την ΑΕΚ είναι πολλές είναι σημαντικές με τον Σέρβο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του, τους Λιβάι Γκαρσία, Εχσάν Χατζισαφί, Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη και Αντρέ Σιμόες.

Ετσι, η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει θα είναι διαφορετική σε σχέση με όσες προηγήθηκαν στα τελευταία φιλικά με Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα και Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Το πιθανότερο είναι να δούμε διάταξη 4-2-3-1 με: τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μιτάι και Μισελέν στα δύο άκρα της άμυνας, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Τζαβέλλας-Βράνιες, ενώ στα χαφ οι Λε Ταλέκμ Σιμάνσκι, Σάκχοφ θα είναι οι τρεις επιλογές. Οσον αφορά στα άκρα της επίθεσης, θέση θα πάρουν οι Τάνκοβιτς και Αλμπάνης με σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Ετσι, ο Νόρντιν Αμραμπατ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, κάτι που ισχύει και για τον Σέρχιο Αραούχο που τώρα επέστρεψε στις προπονήσεις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X