«Υγειονομική βόμβα το Euro»: Σχεδόν 10 χιλ. κρούσματα από τη διοργάνωση στην Αγγλία!

«Υγειονομική βόμβα το Euro»: Σχεδόν 10 χιλ. κρούσματα από τη διοργάνωση στην Αγγλία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία ήταν μεταξύ των χωρών που φιλοξένησαν αγώνες για το Euro και αυτή που διοργάνωσε τα ημιτελικά και τον τελικό της διοργάνωσης. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο «Γουέμπλεϊ», με τις έρευνες να δείχνουν ότι το Euro αποτέλεσε υγειονομική βόμβα και εξαιτίας του υπήρξε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Νησί.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν σχεδόν 10 χιλ. κρούσματα του κορωνοϊού που σχετίζονται με τη διοργάνωση, με το 1/3 εξ αυτών των ανθρώπων να βγάζει και συμπτώματα μόλις δύο ή τρεις ημέρες μετά την παρουσία τους στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Euro.

Παράλληλα, έγινε σύγκριση και με το Γουίμπλεντον, όπου βρέθηκαν περίπου 300 χιλ. άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία διοργάνωση του τένις και από αυτό προέκυψαν λιγότερα από χίλια κρούσματα (881), κάτι που δείχνει ότι στο Euro δεν τηρήθηκε πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X