Χάρντεν: «Αν είμαι υγιής δεν χάνουμε από κανέναν»

Χάρντεν: «Αν είμαι υγιής δεν χάνουμε από κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αστέρας των Μπρούκλιν Νετς, Τζέιμς Χάρντεν θέλησε να ξεκαθαρίσει έμμεσα τις προθέσεις της ομάδας του για την νέα σεζόν και επισήμανε πως δίχως τραυματισμούς εκείνος και οι συμπαίκτες του… δεν έχουν αντίπαλο.

Ο Τζέιμς Χάρντεν πρόκειται για μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στη Λίγκα, με τις δηλώσεις του συχνά-πυκνά να προκαλούν συζητήσεις στα περίχωρα του NBA.

Μάλιστα, η τελευταία «βόμβα» του διακατέχει και έναν σαφέστατο υπαινιγμό προς τους πρωταθλητές, Μιλγουόκι Μπακς και την κόντρα των δύο οργανισμών στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας την περασμένη χρονιά «Όταν είμαστε πλήρεις, κανένας δε μπορεί να μας κερδίσει. Το τονίζω αυτό».

Οι Νετς που θεωρούνται ως ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν «χτιστεί» με σκοπό να φτάσουν στην κορυφή του βουνού και η φανταχτερή τριάδα των Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν είναι κάτι παραπάνω… από ικανή για να πάνε μέχρι το τέλος του τούνελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X