Η Aρσεναλ έχει ξοδέψει φέτος τα περισσότερα χρήματα στην Premier League!

Η Aρσεναλ έχει ξοδέψει φέτος τα περισσότερα χρήματα στην Premier League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις μεταγραφές των Ράμσντεϊλ και Όντενγκααρντ, η Άρσεναλ έφτασε τα 132,2 εκατομμύρια λίρες σε καλοκαιρινά έξοδα, αφήνοντας πίσω όλες τις ομάδες της Premier League!

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε τον Τζακ Γκρίλις την πιο ακριβή μεταγραφή στο νησί. Η Τσέλσι έφερε πίσω τον Ρομέλου Λουκάκου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον Βαράν. Κι όμως, η ομάδα στο νησί που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι είναι η Άρσεναλ!

Μέσα σε μία μόνο ημέρα, οι κανονιέρηδες έβγαλαν από τα ταμεία τους 63 εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν στο Λονδίνο τον Άαρον Ράμσντεϊλ και τον Μάρτιν Όντενγκααρντ από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι έχουν ξοδέψει φέτος 132,2 εκατομμύρια λίρες, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο νησί.

Οι άλλες τρεις ακριβές μεταγραφές για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είναι οι Μπεν Γουάιτ, Νούνο Ταβάρες, Αλμπερτ Σαμπι Λοκονγκά, ονόματα που δείχνουν ότι η Άρσεναλ επέλεξε μία άλλη λογική.

Όχι των έτοιμων σταρ, αλλά των παικτών με προοπτική που μπορούν να δημιουργήσουν υπεραξία στο μέλλον, κάτι που σημαίνει ότι και η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι μεταβατική για την Άρσεναλ, που ξοδεύει μεν, αλλά με γνώμωνα το μέλλον δε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X