Προτεραιότητα για την ΑΕΚ να αποκτήσει αριστερό εξτρέμ!

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ να αποκτήσει αριστερό εξτρέμ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ενισχυθεί σε πρώτη φάση με παίκτη για την θέση αριστερά στην επίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τον Νόρντιν Αμραμπατ έχει αποφασίσει να κινηθεί για την μεταγραφή αριστερού εξτρέμ!

Και δεν αποκλείεται αυτή να είναι και η τελευταία κίνηση της στο παζάρι, αφού χαμηλώνει αρκετά το θέμα του δημιουργικού χαφ, ενώ δύσκολα θα πάει για άλλο αριστερό μπακ.

Ετσι, θα πρέπει να περιμένουμε προσεχώς να κινηθεί άμεσα η ΑΕΚ για την μεταγραφή ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπολογίζει για την θέση αυτή τον Χρήστο Αλμπάνη, ενώ τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς τον χρησιμοποιεί περισσότερο πίσω από τον φορ, ενώ πλέον υπάρχει για όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και ο Αμραμπατ.

Ωστόσο, υπάρχει προτεραιότητα για την απόκτηση αριστερού ακραίου επιθετικού, όπως αντίστοιχα υπάρχει δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία.

Και αυτό για να υπάρχει η απαιτούμενη ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μιας και ο Αλμπάνης παρά την εμπιστοσύνη που είχε στην προετοιμασία και στα διπλά ματς με την Βελέζ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X