Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπεντζιλαλί!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπεντζιλαλί!
Photo Credits: INTIME

Ο Σοφιάν Μπεντζιλαλί είναι παίκτης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Αλγερινό Σοφιάν Μπεντζιλαλί, για τον οποίο πρώτο το enwsi.gr σας ενημέρωσε, που αγωνίζεται στη θέση πίβοτ και αποτελεί τον παίκτη που η ομάδα χρειάζονταν έτσι ώστε να δυναμώσει και να δώσει ύψος στην άμυνα, από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που είναι 2 μέτρα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Μπεντζιλαλί

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Sofiane Bendjilali. Ο 26χρονος (28/03/1995) διεθνής Αλγερινός πίβοτ, ύψους 2 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Sofiane Bendjilali είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αλγερίας με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου, καθώς και στο Προολυμπιακό τουρνουά. Την περασμένη αγωνιστή περίοδο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Τυνησίας με τη φανέλα της Club African

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Sofiane Bendjilali δήλωσε στο aek.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να με φέρουν στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μία χρονιά αναλογη με την περσινή. Μία χρονιά γεμάτη τίτλους και τρόπαια. Όλοι μαζι θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε“.

Sofiane, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X