Ψάχνει ομάδα ο ελεύθερος Λούκας Πέρεθ

Ψάχνει ομάδα ο ελεύθερος Λούκας Πέρεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Πέρεθ έλυσε την συνεργασία του με την Αλαβές παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ελεύθερος και ωραίος κυκλοφορεί στην αγορά ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίο αποχαιρέτισε την Βιτόρια. Ο παλιός επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια στην Αλαβές, με την οποία είχε 15 γκολ και 9 ασίστ σε 60 παιχνίδια, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο, ένα χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε τον τελευταίο χρόνο ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα και διάφορες προστριβές του με τους προπονητές της Αλαβές, με τον Αμπελάρδο να απομακρύνεται και εξαιτίας αυτής της κόντρας.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει προταθεί ήδη σε αρκετές ισπανικές ομάδες (Ράγιο Βαγεκάνο, Ρεάλ Μπέτις), ωστόσο δεν βιάζεται να αποφασίσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X