Κωστούλας: «Συμφωνήσαμε με Cosmote TV-Κεντρική διαχείριση από το 2023»

Κωστούλας: «Δεν είμαι δορυφόρος, δεν έχω ανάγκη κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φώτης Κωστούλας επιβεβαίωσε τη συμφωνία των πέντε ομάδων που είχαν απομείνει χωρίς συμβόλαιο με την Cosmote TV.

Εξέφρασε, επίσης την ελπίδα ότι θα καμφθούν και οι τελευταίες αντιρρήσεις που υπάρχουν και από το 2023 θα ισχύσει η κεντρική διαχείριση, μέσω της οποίας θα βγουν άπαντες κερδισμένοι.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι δεν θα έχουμε άλλο πρόβλημα. Ο χρόνος μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είναι λίγος, αλλά υπάρχει διάθεση από όλους να το λύσουμε. Εύχομαι να τα καταφέρουμε. Μετά τη συμφωνία του Αστέρα με τη NOVA, έχουμε συμφωνήσει κι εμείς με την Cosmote TV οι πέντε ομάδες μετά τη συμφωνία του Αστέρα

Πρέπει να ξεκινήσει οπωσδήποτε η κεντρική διαχείριση, είναι αναγκαίο στην εποχή μας να προχωρήσει και ελπίζω ότι όντως θα ψηφιστεί. Δεν θα ξεκινήσει άμεσα, θ’ αρχίσει από το 2023, αλλά είναι σημαντικό να γίνει. Οι μόνες ομάδες που μέχρι τώρα είναι αντίθετες είναι ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός και ελπίζω ν’ αλλάξουν στάση.

Όταν ξεκινάει η σεζόν και υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν κάποιο οικονομικό στήριγμα από τα τηλεοπτικά είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν. Είναι περίπου το 40-50% του μπάτζετ όλης της χρονιάς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορούμε όλοι μαζί να πάρουμε μεγαλύτερα συμβόλαια. Οι μεγάλες ομάδες θα πάρουν πάλι τη μερίδα του λέοντος, αλλά θα μπορούμε και οι υπόλοιποι να κάνουμε τον προγραμματισμό μας.

Τώρα, ας πούμε, δεν μπορείς να πάρεις έναν παίκτη που κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό γιατί δεν ξέρεις αν θα το έχεις αυτό το ποσό. Στο παρελθόν ομάδες θεωρούσαν ότι θα έχουν αυτό το έσοδο, έκαναν μεγάλα συμβόλαια και έπειτα που δεν το είχαν, αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αν ξαναγίνει η κεντρική διαχείριση θα ξέρει κάποιος από πριν τι κεφάλαια θα έχει και θα μπορεί να κινηθεί αναλόγως.

Εξάλλου ακόμα και οι μεγάλες ομάδες όταν δεν νιώθουν ανταγωνισμό από τους υπόλοιπους δεν επανδρώνονται όπως πρέπει και αυτό έχει αντίκτυπο και στην πορεία τους στην Ευρώπη. Είναι κι αυτή μια σημαντική παράμετρος, ο ισχυρός ανταγωνισμός εντός συνόρων τους βγάζει όλους ωφελημένους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X