Πανιώνιος: Τον θέλει ο Τσακουμάκος, δεν προχωράει του Δρόσου

Πανιώνιος: Τον θέλει ο Τσακουμάκος, δεν προχωράει του Δρόσου
Photo Credits: INTIME

Στον Πανιώνιο συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος είναι οι δεύτερος υποψήφιος που έχει δείξει ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Πανιώνιο συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος είναι οι δεύτερος υποψήφιος που έχει δείξει ενδιαφέρον για να μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Απορρίπτεται η περίπτωση Δρόσου.

Ο Δρόσος γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του, αλλά μέχρι εκεί αφού από την πλευρά του Πανιωνίου τονίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Το δεύτερο όνομα που έμπρακτα έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Τσακουμάκος ο οποίος στο παρελθόν είχε στην κατοχή του το Κέντρο Αθηνών. Ο Τσακουμάκος μέσω του δικηγόρου του, Αργύρη Λίβα, έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει γνωστές τις όποιες προθέσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X