Μανωλόπουλος: «Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος-Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την ΑΕΚ»

Μανωλόπουλος: «Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος-Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως εχθρός του Περιστερίου είναι ο χρόνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ, ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε πως πλέον το ρόστερ ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Basketball Champions League, τα οποία θα διεξαχθούν στις 13-17 Σεπτεμβρίου.

«Ο εχθρός μας είναι ο χρόνος, γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο μας στόχο που είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League. Από το Σάββατο (21/8) ξεκινάμε και τα φιλικά προετοιμασίας, όπου σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει το δέσιμο της ομάδας, καθώς έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε την κατάλληλη χημεία μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το Κύπελλο Ελλάδας και την κλήρωση στα προημιτελικά του θεσμού με την ΑΕΚ εκτός έδρας, μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, αρκέστηκε να πει: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X