Μουρίνιο: Η αναφορά του «Special One» στον Μπακασέτα

Μουρίνιο: Η αναφορά του «Special One» στον Μπακασέτα
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε για τους παίκτες της Τραμπζονσπόρ κι εκείνος έκανε αναφορά στον Τάσο Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ παιχνίδι διαξάγεται στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (19/8, 20.30), Η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται τη Ρόμα για τα play off του Europa Conference League και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «τζαλορόσι».

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε για τους παίκτες της Τραμπζονσπόρ που μπορούν να κάνουν «ζημιά» στην ομάδα του κι εκείνος έκανε αναφορά στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Τάσο Μπακασέτα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι μια ομάδα που παίζει ως σύνολο. Δεν ξέρουμε πώς αγωνίζεται ο Κορνέλιους, αν παίξει τελικά. Καλός παίκτης είναι ο Μπακασέτας. Μπορώ να το πω αυτό. Βάζει γκολ αυτός κι ο Χάμσικ. Η Τραμπζονσπόρ ξεκινά το παιχνίδι της από την άμυνα και από τους μπακ. Επομένως δεν είναι ότι θα λάβουμε ειδικά μέτρα για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, αφού ο αντίπαλος παίζει ομαδικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X