Με τηλεοπτική κάλυψη αλλά δίχως δημοσιογράφους το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης!

Με κόσμο και πιθανότατα τηλεοπτικό το φιλικό ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (21/8 20.00 COSMOTE SPORT 1) στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αστέρα Τρίπολης θα υποδεχθεί, με τηλεοπτική κάλυψη αλλά δίχως την παρουσία φιλάθλων, σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (20.00 COSMOTE SPORT 1) στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ.

Ενω λοιπόν όλα έδειχναν πως δεν θα καταφέρουν οι φίλαθλοι της Ενωσης να παρακολουθήσουν την ΑΕΚ σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση, πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού από το COSMOTE SPORT 1.

Το κώλυμα σχετικά με την κάλυψη του αγώνα αλλά και την παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων, αφορούσε το χαρακτήρα του φιλικού. Από τη στιγμή λοιπόν που αποφασίστηκε ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης να δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, δεν γίνεται να ανοίξει καμία θύρα, παρά μόνο τα αποδυτήρια.

Ετσι, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Ενωση και οι οπαδοί της, πολύ πιθανό θεωρείται, να δούμε για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα τον Νορντίν Αμραμπατ, ο οποίος ήρθε σε πολύ καλό επίπεδο.

Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκτός του Μαροκινού άσου και τους Χατζισαφί, Μισελέν, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό στη διάθεση του Σέρβου προπονητή έχει τεθεί και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ έτοιμος είναι και ο Σέρχιο Αραούχο.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X