Τι θα προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπράϊαν Ανγκόλα

Τι θα προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπράϊαν Ανγκόλα
Photo Credits: INTIME

Ο Ανγκόλα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, είναι ο παίκτης που ήθελε διακαώς ο Στέφανος Δέδας για να ηγηθεί της περιφέρειας της ομάδας του για την φετινή σεζόν.

Ο Ανγκόλα απέδειξε στην σύντομη διαδρομή του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, ότι έχει τα χαρακτηριστικά ενός σεσημασμένου σκόρερ που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι με όλους του τρόπους. Κατά την περσινή σεζόν με την Ιρόνι Νες Ζιόνα στο Ισραήλ, έκανε «όργια» με 19 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο στο πρωτάθλημα, όντας ο τέταρτος σκόρερ και μέσα στους πρώτους 15 ριμπάουντερ όσο και αν φαίνεται απίστευτο αυτό για περιφερειακό παίκτη.

Κάνει πολλά πράγματα σε καλό επίπεδο

Εκτός από αυτούς που παρακολουθούν στενά το πρωτάθλημα του Ισραήλ, οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν το αγωνιστικό προφίλ και την ποιότητα του Κολομβιανού γκαρντ. Μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο επιθετικά γκαρντ που μπορεί να παίξει με άνεση σε δύο θέσεις της περιφέρειας και που έχει playmaking ένστικτα και μπορεί να δημιουργήσει. Στο πολύπλευρο παιχνίδι του, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αφού κάνει πολλά πράγματα σε πολύ καλό επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους δείκτες των advanced stats, το 23,2% του χρόνου του, ο Ανγκόλα επιτίθεται μέσα από πικ εν ρολ, όντας ο κύριος χειριστής της μπάλας, παράγοντας 0,86 πόντους ανά κατοχή, νούμερα πολύ καλό για τέτοια περίσταση. Αυτό εξηγεί και την άνεση του να παίζει ως shooting guard, αλλά και το πλεονέκτημα που δίνει στον εκάστοτε προπονητή να έχει μια ακόμα πηγή δημιουργίας.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια για τα χαρακτηριστικά του Μπράιαν Ανγκόλα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X