Στα μέτρα της Ρεν

Στα μέτρα της Ρεν

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δύο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ.

Ρεν – Ρόζενμποργκ (21:00): Πρώτο ματς των δύο ομάδων στα playoffs του Europa Conference League, διεξάγεται στο «Roazhon Park». Είναι και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς φέτος για τη Ρεν, που απλά περίμενε αντίπαλο στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης. Μπερδεμένη η εικόνα της στο ξεκίνημα της Ligue 1. Ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Λανς, ισοπαλία και τη δεύτερη αγωνιστική στην έδρα της Μπρεστ. Και τα δύο ματς ‘έκατσαν’ στο 1-1, που κρίνεται ποδοσφαιρικά δίκαιο σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Απέκτησε τους Μπαντέ (στόπερ), Σουλεμάνα (εξτρέμ), Σανταμαρία (μέσος) και Μέλινγκ (αριστερός μπακ). Αποχώρησαν οι Σιμπατσό, Γκρενιέ, Μπρασίερ και Μποΐ.

Η Ρόζενμποργκ απέκλεισε τις Χαφναφιόρντουρ και Ντομζάλε στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, σημειώνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Είναι σε φόρμα, μετράει τρεις σερί νίκες στην Eliteserien και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Είναι στο -8 από την πρωτοπόρο Μόλντε, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Λογικά θα πετύχει τον μίνιμουμ στόχο της τριάδας, κερδίζοντας το στοίχημα για ένα εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ρεν – Ρόζενμποργκ (21:00): Σωστό φαβορί στην αναμέτρηση η Ρεν. Έχει αξιόλογο ρόστερ, αναμένεται να διαγράψει μια ξέγνοιαστη πορεία στο πρωτάθλημα, κυνηγώντας ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Είναι ακόμη σφιγμένη, ψάχνει ρυθμό μεσοεπιθετικά και μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν. Η Ρόζενμποργκ δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος, είναι ωστόσο μια υπολογίσιμη αντίπαλος. Ρολάρει καλά στην επίθεση, όμως στην άμυνα παρουσιάζει σημαντικά κενά. Κυνική θα εμφανιστεί η Ρεν, ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πριν τη ρεβάνς στο Τρόντχαϊμ. Και μπορεί να το πάρει. Θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 1 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan.

 

Ρέιντζερς – Αλασκέρτ (22:00): Πρώτο ματς των δύο ομάδων στα playoffs του Europa League, με… ελληνικό χρώμα καθώς σφυρίζει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο αποκλεισμός της Ρέιντζερς από το Champions League προκάλεσε μια σχετική απογοήτευση. Ειδικά από τη στιγμή που στη ρεβάνς προηγήθηκε νωρίς, είδε τη Μάλμε να μένει με παίκτη λιγότερο στην εκπνοή του ημιχρόνου όμως δέχθηκε δύο γκολ από τον Τσόλακ (πρώην φορ του ΠΑΟΚ) στο δεύτερο ημίχρονο και αποκλείστηκε. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με σκορ 3-1 της Λίβινγκστον. Υπέστη ήττα – σοκ τη 2η αγωνιστική από την Νταντί Γιουνάιτεντ και σκόρπισε με σκορ 5-0 την Ντανφέρμλιν στο League Cup.

Η Αλασκέρτ επίσης αποκλείστηκε στην προκριματική φάση του Champions League. Αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της ουαλικής Νόμαντς (στην παράταση της ρεβάνς), όμως στη συνέχεια έμεινε εκτός από την Σερίφ Τιρασπόλ. Κακό το ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα Αρμενίας. Μετράει δύο εντός έδρας ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Έχασε 0-3 από την Αραράτ και 0-2 από την Βαν. Το στοίχημα της στο «Ibrox» της Γλασκώβης είναι να διατηρήσει έστω και λίγες από τις ελπίδες της πριν τη ρεβάνς.

Ρέιντζερς – Αλασκέρτ (22:00): Σύγκριση ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν υφίσταται. Η Ρέιντζερς ονειρευόταν τους ομίλους του Champions League, ωστόσο η προοπτική του Europa δεν την αφήνει αδιάφορη. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και ψάχνει αντίδραση. Ο αντίπαλος προσφέρεται για ξέσπασμα και οι παίκτες του Τζέραρντ μπορούν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς. Η Αλασκέρτ δεν είναι γι’ αυτό το επίπεδο. Θα παίξει άμυνα, θα ψάξει την κόντρα αλλά έκπληξη μπορεί να κάνει μόνο αν το επιτρέψει η γηπεδούχος. Και η τελευταία δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση. Αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις, θα πάμε στοίχημα με το combo 1 ημίχρονο – 1 τελικό & over 2,5 γκολ στο ικανοποιητικό 2.07 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X