Κασάνο: «Ο Ζορζίνιο μου είπε ότι η χρυσή μπάλα πρέπει να καταλήγει πάντα στον Μέσι»

Τζόλα: «Ο Ζορζίνιο είναι ο κορυφαίος της χρονιάς και του αξίζει η χρυσή μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Το θαυμασμό του στο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε, μέσω του Κασάνο, ο Ζορζίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζορζίνο έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι και το EURO 2021 με την εθνική του ομάδα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στον Κασάνο, αυτά δεν είναι ικανά να του χαρίσουν τη χρυσή μπάλα, από τη στιγμή που ο Μέσι είναι αυτός που αξίζει να την πάρει.

«Θυμάστε όταν είπα ότι κάθε δημοσιογράφος που ψήφισε τον Ζορζίνιο για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια; Λοιπόν, ήμουν στη Φορμεντέρα με την οικογένειά μου και κάποια στιγμή ένιωσα ένα άγγιγμα. “Αντόνιο, είσαι υπέροχος” άκουσα χαρακτηριστικά εκείνη τη στιγμή.

Γύρισα να δω ποιος ήταν, έβγαλε τα γυαλιά και τη μάσκα του και ήταν ο Ζορζίνιο! Τον ρώτησα, αν θα θεωρήσει σκάνδαλο αν του δώσουν την Χρυσή Μπάλα και δεν την πάρει ο Μέσι. Μου απάντησε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί μου, λέγοντας πως ο Μέσι πρέπει πάντα να κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.

«Τώρα θαυμάζω τον Ζορζίνιο ακόμη περισσότερο. Μιλούσαμε ώρες, είναι ένας εξαιρετικός τύπος, πολύ έξυπνος, ταπεινός και ευγενικός», ανέφερε ο Κασάνο στον Κρίστιαν Βιέρι, στο κανάλι Bobo TV Twitch.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X