«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Γκαγιέντι»

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Γκαγιέντι»
Photo Credits: INTIME

Αρνητική απάντηση από την Εστεγκλάλ, εξέλαβε η ΑΕΚ, σε πρόταση που έκανε για την απόκτηση του Μεχντί Γκαγιέντι, σύμφωνα με Ιρανικό μέσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK εξακολουθεί να… ψάχνεται για παίκτη που αγωνίζεται στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και Ιρανός ρεπόρτερ έφερε στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Μεχντί Γκαγιέντι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ Χατάμ Σιραλιζάντεχ, ο οποίος ασχολείται με μεταγραφές Ιρανών ποδοσφαιριστών αναφέρει ότι η Ενωση έκανε επίσημη πρόταση για τον Ιρανό επιθετικό, όμως η απάντηση που εξέλαβε ήταν αρνητική.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Μεχντί Γκαγιέντι ο οποίος συνδέθηκε με ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ, έλαβε μια πρόταση από την AEK, αλλά ο ιρανικός σύλλογος απέρριψε αυτήν την προσφορά. Η ελληνική ομάδα θέλει να πληρώσει€ 700.000 για τον Ιρανό επιθετικό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μεταξύ των πλευρών».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X