Βλαχοδήμος: «Δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: «Ως παιδί ονειρευόμουν να παίξω σε μία κορυφαία ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναδείχθηκε MVP της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπενφίκα και Αϊντχόφεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εξαιρετικός χθες και με τις αποκρούσεις του, κράτησε το 2-1 για την ομάδα του και το προβάδισμα ενόψει ρεβάνς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας δύο γκολ. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Ήταν ένα παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και κάναμε το πρώτο βήμα. Ανυπομονούμε για το δεύτερο παιχνίδι, στο οποίο θα κριθούν όλα» είπε αρχικά και στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη δική του εμφάνιση.

«Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνει κάθε παίκτης. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, όλοι μαζί ως ομάδα παίξαμε και στην επίθεση και στην άμυνα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο, θα προετοιμαστούμε γι’αυτό και μετά το τέλος του θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με την PSV» είπε ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X