Πάντερ: «Όταν σε παίρνει ο Ομπράντοβιτς δεν μπορείς να αρνηθείς»

Πάντερ: «Μακάρι να ήξερα γιατί δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέβιν Πάντερ υποστήριξε πως το τηλεφώνημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να αφήσει την Euroleague και να πάει στην Παρτιζάν.

Ο Αμερικανός σκόρερ ήταν μια κίνηση – βόμβα της σερβικής ομάδας, η οποία έχει μια απλή εξήγηση: την παρουσία του «Ζοτς» στον πάγκο του συλλόγου από το Βελιγράδι…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάντερ στον σερβικό Τύπο:

Για το κεφάλαιο της Παρτιζάν: «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος. Η ομάδα δείχνει εξαιρετική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Για την κλήση που δέχτηκε από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν υπογράψει στους Σέρβους: «Ήταν κάτι σπουδαίο για εμένα. Άπαντες στην Ευρώπη ξέρουν ποιος είναι. Όταν σε θέλει εκείνος και έχετε την ευκαιρία να χτίσετε κάτι νέο, δεν μπορείς να πεις “όχι”».

Για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου: «Ξέρουμε την ιστορία της ομάδας. Ήρθα εδώ λόγω του προπονητή και του οράματος που υπάρχει. Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση».

Για τα ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έχω αμφιβολία πως η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική. Ανυπομονώ να τη ζήσω, είμαι έτοιμος».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Αυτός είναι ο βασικός στόχος, να κερδίσω ό,τι παραπάνω μπορώ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X