Η τρομερή ατάκα Αμραμπατ για τα 10 χλμ. στους 40 βαθμούς Κελσίου!

Η τρομερή ατάκα Αμραμπατ για τα 10 χλμ. στους 40 βαθμούς Κελσίου!
Photo Credits: INTIME

H... τρελή δήλωση του Νορντίν Αμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Εκεί μίλησε για τις προτάσεις που είχε από Ισπανία και Μέση Ανατολή, αλλά και την απόφασή του να επιλέξει τελικά εκείνη της Ένωσης. Είναι γνωστό άλλωστε πως τόσο το κίνητρο για πρωταθλητισμό όσο και η διατήρηση μιας θέσης στο ρόστερ της Εθνικής του Μαρόκο για το Μουντιάλ έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτήν την απόφαση.

Ο 34χρονος διεθνής Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε μάλιστα τη συζήτηση που είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πριν τη μεταγραφή του στην Ένωση, υπογραμμίζοντας ότι ο Σέρβος κόουτς δεν είχε καμία αμφιβολία για τη φυσική του κατάσταση.

«Ο σύλλογος έψαχνε για έμπειρους παίκτες και γι’ αυτό ήρθε σε μένα. Ο Μιλόγεβιτς μου είπε ότι δεν ανησυχεί για τη φυσική μου κατάσταση γιατί με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι δύο φορές την εβδομάδα στους 40 βαθμούς. Και πρέπει να παραδεχθώ πως είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση», σχολίασε ο Άμραμπατ, τον οποίο ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά από τη Σαουδική Αραβία.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X