Αμραμπατ: «Είχα προτάσεις από Βαγιεκάνο, Μάλαγα, Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Η ΑΕΚ ήθελε ηγέτες για αυτό απευθύνθηκε σε μένα»

Αμραμπατ: «Είχα προτάσεις από Βαγιεκάνο, Μάλαγα, Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Η ΑΕΚ ήθελε ηγέτες για αυτό απευθύνθηκε σε μένα»
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπατ αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε και στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νορντίν Αμραμπατ.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, αναφέροντας τις προτάσεις που είχε στα χέρια του αλλά και στο πως κατέληξε στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα μπορούσα να πάρω υψηλούς μισθούς στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Επίσης η Ράγιο Βαγιεκάνο μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη La Liga αλλά στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ να παλεύω για να μην υποβιβαστεί η ομάδα.

Η Μάλαγα ήθελε να ξεκινήσει μαζί μου ένα τριετές πρόγραμμα για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Αμφιβάλλω για το χρονικό διάστημα και αποφάσισα να αγωνιστώ σε πρωτάθλημα στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ΑΕΚ έψαξε για έμπειρους ηγέτες και είναι ένας λόγος που απευθύνθηκαν σε μένα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είπε ότι δεν ανησυχεί για την φυσική μου κατάσταση γιατί με έχει δει να τρέχω 10 χιλιόμετρα ανά αγώνα, δυο φορές την εβδομάδα, με 40 βαθμούς Κελσίου. Είμαι σε καλή κατάσταση».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X