Γιούσης: Τον θέλει η Μάαστριχτ -Στην Ολλανδία για δοκιμή

Γιούσης: Τον θέλει η Μάαστριχτ -Στην Ολλανδία για δοκιμή
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Γιούσης δοκιμάζεται από την Μάαστριχτ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς την Ολλανδία οδεύει ο Χρήστος Γιούσης.

Ο νεαρός μέσος, όπως σας ενημέρωσε χθες το enwsi.gr, ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία ως δανεικός, με την ομάδα που τον θέλει να είναι η Μάαστριχτ. Ο σύλλογος που αγωνίζεται στη Β’ Ολλανδίας δοκιμάζει τον Γιούση και ενδέχεται να είναι εκείνη που θα τον αποκτήσει. Η Μάαστριχτ σε δύο αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα έχει μια ήττα και μια νίκη και ψάχνει… λαβράκια στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, υπήρξαν σενάρια τα οποία ανέφεραν πως ο Γιούσης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όμως η ΠΑΕ ΑΕΚ τα διέψευσε κατηγορηματικά. Ο παίκτης μάλιστα είχε ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και περιμένει να δει αν θα αγωνιστεί εν τέλει στη Super League 2 με τα κιτρινόμαυρα ή αν θα μετακομίσει ως δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα της Β’ Ολλανδίας.

Ο 22χρονος βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και κάνει δοκιμή στην ολλανδική ομάδα που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του και στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά αυτή την προοπτική. Είτε με πώληση του απευθείας, είτε με δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιούσης προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, παρόλα αυτά έχει καταγράψει ελάχιστες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Πέρσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Παναχαϊκή με την οποία είχε κάνει μια καλή χρονιά στην Super League 2 καταγράφοντας 27 συμμετοχές, ενώ είχε σκοράρει και 4 γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί, επίσης ως δανεικός, για λίγους μήνες στον Πλατανιά τη σεζόν 2019/20, με τον οποίο κατέγραψε 6 συμμετοχές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X