Μάνατζερ Αμραμπατ: «Λίγοι ζουν τόσο πολύ για το άθλημα όπως ο Νορντίν - Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από την ικανότητά του»

Μάνατζερ Αμραμπατ: «Λίγοι ζουν τόσο πολύ για το άθλημα όπως ο Νορντίν - Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από την ικανότητά του»
Photo Credits: INTIME

Ο μάνατζερ του Νορντίν Αμραμπατ μίλησε για την μεταγραφή του Μαροκινού στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Αμραμπατ υπέγραψε την Δευτέρα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και αμέσως τέθηκε στην διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαχμούντ Ελ Μπουστατί, μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα voetbalzone.nl και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο Αμραμπατ επέλεξε την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπήρχαν πολλές επιλογές. Οικονομικά ελκυστικές προτάσεις ήρθαν από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Νορντίν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο, επέλεξε μία νέα χώρα όπου ο συνδυασμός ζωής και αθλητισμού είναι καλός. Το ποδόσφαιρο είναι ζωντανό εδώ κι αυτό είναι υπέροχο. Όταν ο Νορντίν περπατά στην πόλη, οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Πρέπει να είμαι ειλικρινής: εκπροσωπώ πολλά παιδιά, αλλά λίγα ζουν τόσο πολύ για το άθλημα όσο ο Νορντίν. Δεν πίνει, δεν βγαίνει ποτέ. Αν ζεις σαν επαγγελματίας αποδίδεις. Είναι 34 ετών, αλλά βλέπεις πως φαίνεται… Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από την ικανότητά του και εκτίμησε ότι θα μπορούσε να παίξει αμέσως».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X