Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ)

Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι, σε παγκόσμιο επίπεδο, μία από τις πιο πολυσυζητημένες WAGS- αν όχι το απόλυτο νούμερο 1.

Η ιστορία της είναι άκρως ενδιαφέρουσα- ιδίως σε όσους αρέσκονται να κοιτάζουν από την ελαφρώς κίτρινη κλειδαρότρυπα- καθώς άφησε τον σύζυγό της Μάξι Λόπεζ για χάρη του Μάουρο Ικάρντι, αμφότεροι, φυσικά, ποδοσφαιριστές, αλλά και καλοί φίλοι.

Έκτοτε, και με δεδομένα τα αδιαμφισβήτητα προσόντα της, απασχολεί σε καθημερινή βάση το κοινό της στο instagram αλλά και τους απανταχού φαν της, μιας και δε διστάζει ν’ ανεβάζει άκρως προκλητικές φωτογραφίες.

Ο λόγος φυσικά για τη «διαβόητη» Γουάντα Νάρα. Η πανέμορφη κοπέλα από την Αργεντινή και μητέρα πέντε παιδιών βρίσκεται μονίμως στα φώτα και δε διστάζει να προκαλέσει.

Αυτό συνέβη για ακόμα μία φορά προσφάτως, καθώς η εντυπωσιακή Νάρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ορισμένες άκρως «πικάντικες» φωτογραφίες.

Κάτι τέτοια κάνει και ο Ικάρντι ξεχνάει πως η Παρί, λόγω Μέσι, τον έχει βγάλει στο σφυρί και ψάχνει να τον πουλήσει…

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Γουάντα Νάρα:

Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ) Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ) Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ) Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ) Και πως να μην τρελαθεί ο Ικάρντι! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X