Tuttosport: «Ανταλλαγή Καμαρά-Μανωλά μέσω Ραϊόλα»

«15 εκατ. ζητάει η Νάπολι για τον Μανωλά - Να μειώσει την τιμή θέλει ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Τα Ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν πως Ολυμπιακός και Νάπολι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον Κώστα Μανωλά, με τον Μίνο Ραϊόλα να... βάζει κι αυτός το λιθαράκι του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει με τον Κώστα Μανωλά και όλα δείχνουν πως και η συμφωνία με τη Νάπολι είναι κοντά.

Τα νεότερα από την Ιταλία για τον Μανωλά παρουσιάζουν τον παίκτη στο να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στον σύλλογο και τη Νάπολι να είναι θετική σε μία ανταλλαγή με τον Μαντί Καμαρά.

Ρεπορτάζ του Tuttosport αναφέρει πως στις συζητήσεις των 2 πλευρών έχει αναλάβει πρωτοβουλία ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος φέρεται να δουλεύει μια ανταλλαγή του πελάτη του, Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με τον Μαντί Καμαρά με το ποσό της μεταγραφής να πέφτει αρκετά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με την προσπάθεια αυτή του Ραϊόλα, ωστόσο, όπως είναι λογικό, η «εμπλοκή» του στην υπόθεση ενδεχομένως να οδηγήσει σε άμεσες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X