Η Βόλφσμπουργκ έφτασε στα 7 εκατ.ευρώ για Λιβάι Γκαρσία!

Η Βόλφσμπουργκ έφτασε στα 7 εκατ.ευρώ για Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η γερμανική ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον Λιβάι Γκαρσία και πήρε απορριπτική απάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και δεδομένα οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να φτάσει… ψηλά για να γίνει αποδεκτή.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του έχοντας πληρώσει πέρυσι 2,2 εκατ.ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (κατέχει το υπόλοιπο 40%). Πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 ματς με 6 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέτος ξεκίνησε βασικός την σεζόν και τώρα χρειάζεται να μπει για καθαρισμό στο γόνατο εκμεταλλευόμενος την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η Βόλφσμπουργκ και η πρόταση της

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε αρνητικά στην Βόλφσμπουργκ για την πώληση του. Η γερμανική ομάδα που τον είχε τσεκάρει από κοντά πέρυσι στο ματς νοκ άουτ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Europa League, κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατ.ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία όμως η ΑΕΚ ήταν αρνητική. Και μάλιστα τόνισε ότι η τιμή του είναι αρκετά μεγαλύτερη, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε ότι η τιμή του φτάνει κοντά στα 15 εκατ.ευρώ.


Πάντως, σύμφωνα με την στάση των «λύκων» δεν αποκλείεται να επανέλθουν για τον 23χρονο τον Ιανουάριο, ή και του χρόνου το καλοκαίρι καθώς έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για αυτόν και θεωρούν ελκυστικό το πακέτο του.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ηommedumatch, η Γουότφορντ που αγωνίζεται στην Premier League προσπάθησε να αποκτήσει τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ένωση.

«Ο Λιβάι Γκαρσία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Η Λεβάντε από την Ισπανία έδειξε πρόσφατα ενδιαφέρον αλλά η Γουότφορντ είναι εκείνη που ελπίζει. Οι Άγγλοι όντως έχουν καταθέσει προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη της ΑΕΚ. Μια προσφορά που θα μπορούσε να πείσει τον ελληνικό σύλλογο να πουλήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του» ανέφερε το ρεπορτάζ. Ομως η ΑΕΚ ήταν αρνητική και σε ποσά που κυμαίνονται σε τέτοια επίπεδα δεν συζητά καν.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X