ΑΕΚ: Κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Αμραμπατ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» γι' ακόμη μία προσθήκη στην τριάδα της επίθεσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στην ΑΕΚ βρίσκονται σε απόλυτη εγρήγορση, ώστε να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Η απόκτηση του Νορντίν Αμπραμπατ προσέθεσε στην Ενωση έναν παίκτη με προσωπικότητα, κλάση και εμπειρία για τα άκρα της επίθεσης και η επόμενη κίνηση θα είναι φαίνεται πως θα είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν την τριπλέτα με παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στα άκρα, όσο και στον άξονα.

Για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο, πως θέλει να μειώσει την απόσταση που φαίνεται να δημιουργείται αυτήν τη στιγμή από τους Λιβάι, Αμραμπατ μέχρι τον Αλμπάνη και τον Τάνκοβιτς (αν και ο Μιλόγεβιτς δεν τον χρησιμοποιεί στα άκρα) που αποτελούν τις εναλλακτικές επιλογές. Σε αυτό το πλαίσιο, θέλουν έναν παίκτη που θα μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, στο 4-2-3-1 που δείχνει πως καθιερώνει ο προπονητής της Ενωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X