Κόρη Χαρδαλιά: «Ντροπή να χαίρεστε με τον πόνο μας»

Κόρη Χαρδαλιά: «Ντροπή να χαίρεστε με τον πόνο μας»

Ξέσπασε η Ιωάννα Χαρδαλιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την οργισμένη αντίδραση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννας, προκάλεσε ένα σχόλιο χρήστη στο facebook για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της.

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο το μεσημέρι της Δευτέρας. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη στο facebook.


Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της 20χρονης κόρης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας που του απάντησε:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

Κόρη Χαρδαλιά: «Ντροπή να χαίρεστε με τον πόνο μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X