Θέλει τον Φαλκέ η ΑΕΚ!

Θέλει τον Φαλκέ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ιάγο Φαλκέ στα ραντάρ της ΑΕΚ για την μεσοεπιθετική γραμμή -Η θέση της ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός Ιάγο Φαλκέ είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την απόκτηση του Νορντίν Αμραμπατ έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές για να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και δη στην επιθετική γραμμή. Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, η επόμενη μεταγραφική τους κίνηση θα είναι για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, καθώς θα αποκτήσουν τον Φαλκέ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και έτοιμο παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο, με την οποία έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο, και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ.

Ο Φαλκέ αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης, αν και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό.

Ο 31χρονος Ισπανός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία, καθώς εκτός από την Τορίνο έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, της Τζένοα και της Μπενεβέντο, στην τελευταία αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός (από την Τορίνο) και κατέγραψε 11 συμμετοχές, σκόραρε ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μια περίπτωση που βρίσκεται αρκετό καιρό στη λίστα της ΑΕΚ.

Ο ύψους 1.74 Ισπανός άσος, έχει παίξει στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο – όπου βρίσκεται έως και σήμερα – με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του enwsi.gr έσπευσε να χαμηλώσει το θέμα, διαψεύδοντας τις όποιες επαφές. Ωστόσο, δεδομένα μέσα από το ρεπορτάζ υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X