Η ΑΕΚ Β´ παίρνει τον Γιάννη Σουρδή!

Η ΑΕΚ Β´ παίρνει τον Γιάννη Σουρδή!
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Γιάννη Σουρδή ολοκληρώνει η ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Γιάννη Σουρδή ενισχύεται η ΑΕΚ Β’.

Ο 20χρονος γκολκίπερ, αποτελεί ένα από τα σημαντικά ταλέντα της γενιάς του. Αξιοσημείωτο είναι πως βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, από τον οποίο έφυγε για να ταξιδέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουότφορντ.

Εκεί δεν έμεινε για πολύ, από τη στιγμή που μόλις ένα χρόνο αργότερα έκανε το δρομολόγιο Αγγλία-Ιταλία, για να βρεθεί στην Ουντινέζε.

Εκεί παρέμεινε μέχρι και σήμερα, έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός τα τελευταία 3 χρόνια σε ομάδες της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σουρδής

Ο 20χρονος πορτιέρε που προβάρει τα κιτρινόμαυρα, έχει ύψος 1.91 και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, οι οποίες του χάρισαν το εισιτήριο για το «Νησί» και τη Γουότφορντ.

Η μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στη Γουότφορντ U18 έσκασε σαν βόμβα, καθώς κανείς δεν γνώριζε πως ο τότε 16χρονος γκολκίπερ είχε μπει στο στόχαστρο του συλλόγου της Premier League, που έπειτα από σκάουτινγκ και δοκιμές θέλησε να τον κάνει δικό της. Τον Μάιο του 2016 σε ένα τουρνουά στην Ολλανδία ο Σουρδής έπαιζε με τον Παναθηναϊκό εναντίον της Τβέντε, όπου και τον ανακάλυψαν οι Αγγλοι.

Στην αγγλική ομάδα παρέμεινε για ένα χρόνο και το 2018 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ουντινέζε. Αναφερόμαστε σε ένα δρομολόγιο που γίνεται πολύ συχνά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν κοινό ιδιοκτήτη.

Εκεί αγωνίστηκε μόλις μία φορά στην primavera, για να πάει με τη μορφή δανεισμού στην Κάρλαν Μούζαν, με την οποία αγωνίστηκε 28 φορές, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του τις 5.

Επειτα από αυτή την πολύ επιτυχημένη χρονιά ο Ελληνας κίπερ πήγε δανεικός στη Ρίμινι για 6 μήνες, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε μία φορά, για να επιστρέψει στη Μουζάν, όπου έκανε ακόμη ένα επιτυχημένο πέρασμα με 3 clean sheets.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την εθνική Κ18, με την οποία έχει 2 συμμετοχές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X