Ο καπετάνιος της ΑΕΚ, Νίκος Γκούμας έφυγε για το τελευταίο ταξίδι (VIDEO)

Ο καπετάνιος της ΑΕΚ, Νίκος Γκούμας έφυγε για το τελευταίο ταξίδι (VIDEO)

Σαν σήμερα το 2001, πεθαίνει σε ηλικία 93 ετών ο Νίκος Γκούμας, μετά από νοσηλεία, πρόεδρος της ΑΕΚ από το 1956 ως το 1963

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που υπηρέτησαν την ΑΕΚ ήταν ο Νίκος Γκούμας. Ο «Πατριάρχης» της Ένωσης διετέλεσε πρόεδρός της από το 1956 έως το 1963 με τη θητεία του να συνδέεται με σημαντικά γεγονότα για τον Σύλλογο, γι’ αυτό άλλωστε δόθηκε και το όνομά του στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από τη χορηγία των έργων για τη δημιουργία σκέπαστρου στη Θύρα 18.

Ως πρόεδρος της ΑΕΚ είχε το όραμα της επέκτασης του γηπέδου και της τοποθέτησης εξεδρών. Κάτι που συνέβη, ενώ μαζί του ο «Δικέφαλος» πανηγύρισε το 1963 το πρώτο του μεταπολεμικό πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Γκούμας έφυγε από τη ζωή μία ημέρα σαν σήμερα το 2001, σε ηλικία 93 ετών και είναι σίγουρο πως δεν θα τον ξεχάσει κανείς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X