Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό η Φούλαμ

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό η Φούλαμ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα από την αγγλική Τσάμπιονσιπ.

Μπλάκπουλ – Κόβεντρι Σίτι (21:45): Με μία ισοπαλία και μία ήττα ξεκίνησε τη φετινή προσπάθειά της η Μπλάκπουλ, αφού δεν κατόρθωσε να ελέγξει τον ρυθμό και να κάνει αισθητή την παρουσία της απέναντι σε Μπρίστολ (1-1) και Κάρντιφ (0-2), αντίστοιχα. Δεδομένες οι αμυντικές αδυναμίες της, φανερώθηκαν με το… καλημέρα στη φετινή σεζόν και θα χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ για να αποφύγει τα γκολ στον «Μαραθώνιο» που ξεκινά. Ομάδα με επιθετικό πλάνο που δεν αρέσκεται σε κλειστές αναμετρήσεις, κυνηγά το γκολ, όμως φέτος θα τη δούμε αρκετές φορές να προδίδεται από την άμυνά της.

Μπλάκπουλ – Κόβεντρι Σίτι (21:45): Πήρε παλικαρίσια νίκη στην πρεμιέρα η Κόβεντρι, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) στα τελευταία λεπτά της Νότιγχαμ. Ήταν κινητική μονάχα στο δεύτερο μέρος του αγώνα με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ και δεν κατάφερε να αποφύγει την απώλεια (0-1). Δείχνει διάθεση να είναι επιθετική στα πρώτα βήματά της στη σεζόν, θέλοντας να φτάνει σε γκολ και να διεκδικεί βαθμούς. Δεν περιμένουμε να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο ούτε στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπλάκπουλ, κυνηγώντας το τρίποντο σε ένα οριακό ζευγάρωμα.

Μπλάκπουλ – Κόβεντρι Σίτι (21:45): Οριακή αναμέτρηση χωρίς φαβορί. Περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να επιτεθούν από νωρίς και να κυνηγήσουν με ό,τι δυνάμεις έχουν το γκολ. Οι άμυνές του δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και αυτό μας οδηγεί στο Over 2,5 του 2.18 (Stoiximan).

Μίλγουολ – Φούλαμ (21:45): Με δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) ξεκίνησε τη φετινή πορεία της η Μίλγουολ. Αρχικά, απέσπασε τον βαθμό περνώντας από την έδρα της ΚΠΡ, ενώ στη συνέχεια άξιζε κάτι περισσότερο απέναντι στην Μπλάκμπερν, αλλά δεν τα κατάφερε. Θετικές οι πρώτες εμφανίσεις της, αν και ανασταλτικά θα χρειαστεί ακόμη δουλειά. Δύσκολη η επικείμενη αποστολή, αφού η Φούλαμ αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και το ξεκίνημά της μοιάζει… μανιασμένο! Θα ρισκάρει και ότι… βγει!

Μίλγουολ – Φούλαμ (21:45): Έρχεται από μαγική εμφάνιση η Φούλαμ, αφού μετά το 1-1 με αντίπαλο τη Μίλντεσμπρο, συνέτριψε εκτός έδρας (5-1) τη Χάντερσφιλντ. Σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο μέρος. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πήρε νωρίς προβάδισμα και χωρίς να κουραστεί ουσιαστικά κατόρθωσε άκοπα να φτάσει σε προβάδισμα ασφαλείας και να τελειώσει τον αγώνα. Αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζει ότι για να φτάσει στον στόχο της είναι σημαντικό να συλλέξει από νωρίς βαθμούς και να τρέξει σερί νικών.

Μίλγουολ – Φούλαμ (21:45): Η Μίλγουολ δεν εντυπωσίασε στα πρώτα παιχνίδια που έδωσε, ενώ το θέμα στην άμυνα φανερώθηκε ήδη. Η Φούλαμ έχτισε ψυχολογία μετά τη σπουδαία εμφάνιση στο τελευταίο ματς και θα επιδιώξει να πάρει ένα ακόμη διπλό. Σε αυτή την τιμή 2.22 (Stoiximan) αξίζει να την εμπιστευτούμε.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X