Δεν τελείωσε του Ελίασον για την ΑΕΚ

Δεν τελείωσε του Ελίασον για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αμπραμπατ, αλλά το θέμα Ελίασον δεν έχει «σβήσει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μεταγραφές για κάθε ομάδα είναι μια ευμετάβλητη διαδικασία. Μπορεί επί μήνες να στοχεύεις και να συζητάς με κάποιον στόχο, αλλά στην πορεία να προκύψουν συγκυρίες ή και νέες ευκαιρίες, που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Κάπως έτσι συνέβη και στην ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Για καιρό στο ρεπορτάζ φιγουράριζε το όνομα του Ελίασον, αλλά από τη μία οι ζόρικες απαιτήσεις της Νιμ και από την άλλη η ευκαιρία που λεγόταν Αμραμπατ, έκαναν τον Σουηδό…Μαροκινό.

Ουδέν κακό, αμιγές καλού. Ο Αμραμπατ είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, με υψηλή στόχευση και συγκεκριμένους λόγους που άφησε τα πολλά χρήματα στα Εμιράτα για να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα (το κίνητρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου). Ωστόσο, το κεφάλαιο του Ελίασον ίσως και να μην έχει κλείσει ακόμα τελεσίδικα για την ΑΕΚ. Βλέπετε, εδώ και καιρό, ο Σουηδός έβλεπε την Ενωση ως ιδανικό προορισμό για να αλλάξει στάτους στην καριέρα του.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X