Φερνάντες: «Περίμενα τον κόσμο πίσω στο γήπεδο για να κάνω χατ-τρικ» (VIDEO)

Φερνάντες: «Περίμενα τον κόσμο πίσω στο γήπεδο για να κάνω χατ-τρικ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στο γήπεδο περίμενε ο Μπρούνο Φερνάντες, προκειμένου να κάνει το πρώτο του φετινό χατ-τρικ όπως ο ίδιος ανέφερε χιουμοριστικά σε ανάρτηση του στα social media.

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συνέτριψε με 5-1 στο «Ολντ Τράφορντ» την Λιντς.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο Πολ Πογκμπά, με τις τέσσερις ασίστ του, αλλά και ο Μπρούνο Φερνάντες που πέτυχε χατ-τρικ.


Ο Πορτογάλος άσος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να σχολιάσει χιουμοριστικά το επίτευγμα του αυτό, γράφοντας τα εξής: «Περίμενα τον κόσμο πίσω στο γήπεδο για να κάνω το χατ-τρικ, το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο όμορφο μαζί σας».

Εκτός όμως από την ανάρτηση που έκανε ο Πορτογάλος έσπευσε να βάλει την μπάλα του αγώνα, στην θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του, ενώ στην συνέχεια έβαλε την ζώνη και προετοίμασε την σύντροφό του για το νέο αναμνηστικό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X