ΑΕΚ: Ο ενθουσιασμός του Ουγκάλντε και η δυναμική επιστροφή των Ισπανών!

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ουγκάλντε, Μόγια και Πλάθα ξεκίνησαν δυναμικά την προετοιμασία με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησε αυτή την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα χάντμπολ ο Κρίστιαν Ουγκάντε. Ο Ισπανός που στάθηκε εξαιρετικά άτυχος την περσινή σεζόν καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκίνημα και έμεινε εκτός σχεδόν όλη την χρονιά περίμενε πως και πως την ημέρα που θα μπει και πάλι στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η χαρά και η ανυπομονησία του φάνηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα που πραγματικά δήλωνε πως ένιωθε σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ο Ουγκάλντε παρότι φέτος δεν αγωνιζόταν, ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα, ένιωθε ενεργό μέλος της ΑΕΚ και δεν έχασε καθόλου την επαφή του με τα αποδυτήρια. Πλέον νιώθοντας και πάλι δυνατός έχει ξεκινήσει δυνατά για να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επίτευξη των φετινών της στόχων. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο συμπατριώτες του Πλάθα και Μόγια που έμειναν φυσικά εκτός πολύ λιγότερο διάστημα. Και οι τρεις πλέον έχουν ξεκινήσει κανονικά δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στα χέρια του Δημήτρη Δημητρούλια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X