Η πρωταθλήτρια στη… σέντρα!

Η πρωταθλήτρια στη… σέντρα!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δύο αναμετρήσεις από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (18:30): Τα πήγε αρκετά καλά η Θέλτα πέρυσι, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις αμέσως προηγούμενες σεζόν που η παραμονή ερχόταν δύσκολα. Από όταν ο Κοουδέτ ανέλαβε τα ηνία της, βελτιώθηκε αισθητά σε όλους τους τομείς και επιθετικά έβγαζε… φωτιές. Θέλει να συνεχίσει και φέτος στην ίδια λογική και το ευρωπαϊκό εισιτήριο βρίσκεται σίγουρα εντός των στόχων και των δυνατοτήτων της. Έχει καλό ρόστερ και αν συνεχίσει στην ίδια πορεία, μπορεί να ελπίζει σε αυτό. Ομάδα που δεν μπορεί να κλειστεί και να περιμένει καμία αντίπαλο, κάτι που περιμένουμε να δούμε από σήμερα κιόλας.

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (18:30): ‘Εκανε ξανά το θαύμα της! Πρωταθλήτρια πέρσι μετά από επτά χρόνια. κάτι που αν σκεφτούμε το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, δεν αποτελεί κάτι που έρχεται άκοπα. Ο Σιμεόνε ανανέωσε και αφού βρίσκεται τόσα χρόνια στον σύλλογο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τι χρειάζεται για να φτάσει ξανά η ομάδα σε επιτυχίες και διακρίσεις. Με τον Σουάρες να εγγυάται γκολ και την ομάδα να λειτουργεί ρολόι, μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό και τη φετινή σεζόν.
Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (18:30): Με το διπλό να κυκλοφορεί στο 2.05 (Stoiximan) μπορούμε να εμπιστευτούμε την πρωταθλήτρια στην πρεμιέρα της. Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από όσο μοιάζει, όμως έχει την ποιότητα να φτάσει στη νίκη και να αρχίσει με το δεξί την πορεία της.

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:15): Πέρυσι παραλίγο να κάνει το… κάτι παραπάνω η Σεβίλλη, όμως αυτό δεν έγινε. Στη LaLiga ήταν μέσα στο κόλπο του τίτλου μέχρι το τέλος, στο Κύπελλο αποκλείστηκε μια στροφή πριν τον τελικό, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ προχώρησε μέχρι τα νοκ άουτ. Κοιτάζει…. ψηλά, έχοντας κρατήσει την ίδια ομάδα και τον Λοπετέγι στον πάγκο, χωρίς να ρισκάρει να χάσει τον κορμό της ή τον τεχνικό που εμπιστεύεται εδώ και δύο χρόνια. Η προσθήκη του Λαμέλα ξεχωρίζει και μπορεί να της δώσει μια αξιόπιστη επιλογή ακόμα. Στόχος η Ευρώπη, με κάτι λιγότερο δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη.

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:15): Δεν έκανε την καλύτερη σεζόν η Ράγιο, όμως κατάφερε να φτάσει στην άνοδο μέσω των πλέι οφ. Δείχνει να έχει το πιο «φτωχό» ρόστερ από όλες της ομάδες της φετινής La Liga και θα χρειαστεί να προσπαθήσει αρκετά για να παραμείνει στην κατηγορία και να μην επιστρέψει στη Σεγούντα. Ακόμη ψάχνεται μεταγραφικά, θέλοντας να κάνει ότι καλύτερο γίνεται και να βρει παίκτες που μπορεί να εμπιστευτεί και να «κολλήσουν» με όσους ήδη έχει. Δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Αν παραμείνει στην κατηγορία θα είναι ευχαριστημένη.

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:15): Χαμηλά κυκλοφορεί ο άσος, αφού η Σεβίλλη είναι μια έμπειρη ομάδα και πιθανότατα δεν θα δυσκολευτεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ράγιο. Αξίζει να καταλήξουμε στον άσο από ημίχρονο (1/1) σε απόδοση 2.18 (Stoiximan) θεωρώντας ότι η δύναμη της έδρας των Ανδαλουσιανών, σε συνδυασμό με τις περιορισμένες δυνατότητες της φιλοξενούμενης, θα αφήσουν τη γηπεδούχο να καθαρίσει την αναμέτρηση χωρίς να κουραστεί.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X