Αλάνιασπορ: Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Σιώπης ενδέχεται να της αποφέρουν χρηματικό κέρδος 500%

Αλάνιασπορ: Μπακασέτας, Τζαβέλλας, Σιώπης ενδέχεται να της αποφέρουν χρηματικό κέρδος 500%
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ ενδέχεται να φορέσει σύντομα ο Μανώλης Σιώπης και εάν συμβεί αυτό θα γίνει εκ νέου συμπαίκτης με τον Τάσο Μπακασέτα. Με τον οποίο δεν ήταν μαζί μόνο στην Εθνική Ελλάδος αλλά και στο «Bahçeşehir Okulları Stadium», όπου οι δυο τους συν φυσικά τον Γιώργο Τζαβέλα δημιούργησαν την άκρως πετυχημένη ελληνική παροικία της Αλάνιασπορ.

Ο πρώτος που πήγε στα παράλια της Μεσογείου είναι ο 34χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός, όταν τον Γενάρη του 2017 έφυγε από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Αλάνια. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η σειρά των άλλων 2 να βρεθούν στα ίδια με εκείνον μέρη, μέχρι που σταδιακά οι δρόμοι τους «χώρισαν».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο «Μπάκα» πήρε μεταγραφή για την Τραμπζονσπόρ, στις αρχές του καλοκαιριού ο Τζαβέλλας επαναπατρίσθηκε για χάρη της ΑΕΚ κάτι που έφερε τον Σιώπη ως τον μόνο εκπρόσωπο της χώρας στα αποδυτήριά της. Πλέον και εκείνος δείχνει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Τραπεζούντα.

Ετσι οι τρεις τους συνυπήρξαν για περίπου 18 μήνες (Ιούλιος 2019-Ιανουάριος 2021), έκαναν την τουρκική ομάδα γνωστή στη χώρα μας, την «εκτόξευσαν» αγωνιστικά και κυρίως θα της αποφέρουν, ήδη το έχουν πετύχει, τεράστια οικονομικά οφέλη.

Στο πρώτο σκέλος ας μην ξεχνάμε πως με εκείνους «πρωταγωνιστές» έφτασε να παίζει στο Europa League και να θεωρείται «φονέας των μεγάλων», ενώ στο δεύτερο ας θυμηθούμε τα νούμερα.

Η απόκτησή τους από την Αλάνιασπορ δεν της κόστισε περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο Τζαβέλλας ήταν ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, για τον Μπακασέτα έδωσε περίπου 600.000 ευρώ στην ΑΕΚ, ενώ για τον Σιώπη κατέβαλε στον Αρη τη ρήτρα του η οποία και ανέρχονταν στα 500.000 ευρώ.

Αντίθετα εάν ολοκληρωθεί αισίως η υπόθεση Σιώπη, όλοι τους θα έχουν φύγει με μεταγραφή. Κατά χρονική σειρά ο Μπακασέτας γέμισε τα ταμεία της με περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Τζαβέλλας με 400.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στο buy out που είχε, ενώ το deal για τον 27χρονο χαφ λέγεται πως θα «κλείσει» περίπου στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι 3 Ελληνες της Αλάνιασπορ, εκτός από την αγωνιστική της «εκτόξευση», θα της αποφέρουν πενταπλάσια έσοδα από όσα δαπάνησε για τη απόκτησή τους, αφού αθροιστικά της κόστισαν περίπου 1,1 εκατομμύρια ευρώ και εφόσον υπάρξει συμφωνία για τον Σιώπη θα παραχωρηθούν με περισσότερα από 5 (περίπου 5,2).

Πηγή: Gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X