Οταν ο Αμραμπατ αντιμετώπισε Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί στο Μουντιάλ του 2018 ως... δεξί μπακ (VIDEO)

Οταν ο Αμραμπατ αντιμετώπισε Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί στο Μουντιάλ του 2018 ως... δεξί μπακ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπατ είχε αντιμετωπίσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί στο Μουντιάλ του 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου για να υπογράψει στην ΑΕΚ και ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Στην Ενωση, ο Μαροκινός άσος θα δει ξανά δύο ποδοσφαιριστές που είχε αντιμετωπίσει στο Μουντιάλ του 2018 και είχε… πληγωθεί. Ο λόγος φυσικά για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί που αντιμετώπισαν το Μαρόκο με το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη πριν τρία χρόνια.

Και οι τρεις είχαν ξεκινήσει βασικοί σε εκείνο το παιχνίδι με τη… διαφορά ωστόσο να είναι πως ο Νορντίν Αμραμπατ είχε πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι είναι εξτρέμ. Μπροστά του είχε τον Ζιγιές, ενώ στο άλλο άκρο της άμυνας ήταν ο Χακίμι για το Μαρόκο.

Από την άλλη, στο Ιράν, ο Ανσαριφάρντ είχε αγωνιστεί ως αριστερό εξρέμ, μπροστά από τον Χατζισαφί. δίνοντας μάχες και δύο με το νέο απόκτημα της Ενωσης. Σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκε βασικός και ο Σοτζαέι Μασούντ (αντικαταστάθηκε στο 68′ από τον Ταρεμί).

Εν τέλει, εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν οι Ιρανοί της ΑΕΚ καθώς στο 96ο λεπτό ο Μπουχαντού σκόραρε στην εστία της ομάδας του δίνοντας στο Ιράν την πρώτη του νίκη σε Μουντιάλ μετά από 20 χρόνια. Για την… ιστορία, ο Νορντίν Αμραμπάτ είχε αντικατασταθεί στο 76′ από τον αδερφό του, Σοφιάν.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X